Algemeen nieuws


Brieven aan mijn zus

Brieven aan mijn zus

Bij Pharos Uitgevers verschijnt het boek ‘Brieven aan mijn zus’ Een intiem boek over liefde, hoop, verlangen en verdriet van de hand van Harry Poelman. Het boek wordt gepresenteerd op vrijdag 10 november, de dag… Lees meer »

Jan Smeets

Ons bereikte het droevige bericht dat Jan Smeets is overleden. Hij was onder meer auteur van ‘Een groot podium’ Wij wensen zijn familie veel sterkte.

Gispen - Sameji Safaris

Tijdens de voorbereidingen voor zijn boek ‘Het Afrika van de ijsvogel’ kreeg Willem Hendrik Gispen veel steun van de locale bevolking. Een bijzondere plaats werd daarbij ingenomen door natuurgids Paul Sameji van Sameji Safaris. Diens… Lees meer »

Eerst Xi dan geloven

Eerst Xi dan geloven

Alexander J. Zwagerman (1973) is schrijver van twee romans en een essaybundel. In 2009 zei hij Nederland vaarwel en ging als universitair docent Westerse Literatuur werken in Changchun, een onderontwikkelde stad in een snel ontwikkelend… Lees meer »

Van droom naar werkelijkheid

U kunt van Droom naar Werkelijkheid vooraf bij ons bestellen voor de prijs van €24,90 Van Droom naar Werkelijkheid van Frank Rekers is een boek over de roeitocht van oud mariniers van Rotterdam naar Londen. U kunt een… Lees meer »

WH Gispen - cassette

Ter gelegenheid van het verschijnen van ‘Het Afrika van de ijsvogel’ ontving Willem Hendrik Gispen onder toeziend oog van gastvrouw Ike Bekking een speciaal voor hem vervaardigde cassette voor de uitgaven ‘Het geluk van de… Lees meer »

Verona

Sterren van de Arena di Verona geven recital in theater Figi Zeist. Vorig jaar verscheen de reisgids ‘Verona, de Arena en meer…’, uitgegeven door Pharos uitgevers in samenwerking met de Fondazione Arena di Verona. Ter… Lees meer »

De Flevowand

Op 11 mei werd door Gert Jan van Tilburg aan CdK Flevoland Leen Verbeek het eerste exemplaar uitgereikt van   De Flevowand, van Bayeux tot Biddinghuizen   Een verslag van de vervaardiging van een zestig… Lees meer »