Björn Kuipers - nieuw

‘Het Nederlands elftal ontbreekt, maar scheidsrechter Björn Kuipers doet volgend jaar wel mee aan het EK in Frankrijk’, zo schreef o.a. Het Parool gisteren. De scheidsrechterscommissie van de Europese voetbalbond UEFA heeft de 42-jarige arbiter… Lees meer »

Van droom naar werkelijkheid

De challenge Op 12 september 2015 kwamen 12 sloepen met 106 oud-mariniers al roeiend aan onder The Tower Bridge in Londen. Ze hebben zojuist een monstertocht van 350 kilometer sloeproeien achter de rug. Een week… Lees meer »

Wie durft

Wie durft? spagaat van een tenniscoach Tjerk Bogtstra was nog voor zijn 30ste de privécoach van Jan Siemerink, nummer 14 van de wereld en de laatste Nederlandse tennisser die in 1998 het ABN Amro World… Lees meer »

Help! ik ben verkoper

Help! ik ben verkoper Toen Leo koppelaar van de HTS kwam waren er twee dingen die hij absoluut zeker wist: Hij wilde geen verkoper worden en ook niet in de software werken. We zijn nu… Lees meer »

Succescrisis

Succescrisis Twintig jaar management– en coachervaring waren de basis voor zijn functie als directeur algemene zaken bij AZ. Als manager heeft Toon Gerbrands (Sneek, 1957) gewerkt voor zowel profit– als non-profitorganisaties. Zijn aanpak bleek succesvol,… Lees meer »

De kunst van coachen - rood

De kunst van coachen ‘Hij is open, innovatief, loyaal, origineel, energiek, leergierig, emotioneel, bot, duidelijk, intelligent, logisch, geestig, positief, aanwezig, kundig, rechtlijnig, kwetsbaar, strijdlustig, creatief, uitdagend. Hij is een bijzonder mens en dat is hij.’… Lees meer »

De lerende winnaar (nieuw)

Lerende winnaar De lerende winnaar is een nieuw menstype. Het is iemand die altijd onderweg is en daarbij voortdurend zoekt naar het betere. Vol met twijfels en dus kwetsbaar, maar met de instelling om ten… Lees meer »