Tafel voor twee

Julia van Zitteren


Tafel voor twee

Julia van Zitteren is werkzaam bij politie Rotterdam Rijnmond. Ze woont in Schiedam, waar zich ook een deel van dit boek afspeelt. Ze werkte mee aan meerdere boekproducties en publiceerde eerder enkele bundels met columns.

Tafel voor twee is de code die Lisa en haar vriendinnen Bea, Astrid en Caro gebruiken wanneer ze een afspraak willen maken om iets belangrijks te bespreken.

Lisa’s besluit om te gaan scheiden stuit op veel verzet van haar man Wouter, met wie ze ook zakelijk is verbonden. Hij probeert niet alleen haar werk te saboteren, maar staat bovendien nieuwe relaties in de weg. Ook haar jongste dochter Anna kan de scheiding aanvankelijk maar moeilijk accepteren en komt daardoor terecht in een circuit van verkeerde vrienden.

Wanneer achtereenvolgens haar grootmoeder en haar vader komen te overlijden raakt Lisa in een depressie. De altijd al gespannen relatie met haar moeder doet daar geen goed aan. Met te veel drinken probeert ze op de been te blijven, tot ze instort en ontdekt dat ook dat geen oplossing biedt. Uiteindelijk stellen nieuwe relaties en meerdere tafels voor twee haar in staat haar leven weer een nieuwe wending te geven.


Categorie:

Over Julia van Zitteren

Julia van Zitteren is werkzaam bij politie Rotterdam Rijnmond. Ze woont in Schiedam. Ze werkte mee aan meerdere boekproducties en publiceerde eerdere enkele bundels met columns.

Publicaties van Julia van Zitteren

Damesdubbel
Prijs: €16,90
Stoelendans
Prijs: €16,90
Tafel voor twee
Prijs: €16,90