Stoelendans

Julia van Zitteren


Stoelendans

Stoelendans is het op zich zelfstaande vervolg op Tafel voor Twee. Als Astrid, net in de twintig, gaat trouwen met Jeroen denkt ze dat het een verbintenis is voor het leven. Maar Jeroen blijkt een gokverslaving te hebben en die bovendien nog eens met haar geld in stand te houden. Na de onvermijdelijke scheiding blijkt Astrid in verwachting te zijn. Ze voedt haar dochter Louise alleen op en krijgt daarbij veel steun van haar vriendinnen en van bovenbuurman Thomas.

Helaas blijft ze op de verkeerde mannen vallen, maar na iedere mislukte affaire krabbelt ze weer overeind en blijft ze optimistisch kijken naar wat het leven haar te bieden heeft. Als ze de veertig al ruim gepasseerd is, vindt ze toch nog de ware liefde. Maar dan slaat het noodlot toe. Halsstarrig als ze is, weigert ze haar nieuwe geliefde te confronteren met haar ziekte en ze beëindigt ook deze relatie. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan …


Categorie:

Over Julia van Zitteren

Julia van Zitteren is werkzaam bij politie Rotterdam Rijnmond. Ze woont in Schiedam. Ze werkte mee aan meerdere boekproducties en publiceerde eerdere enkele bundels met columns.

Publicaties van Julia van Zitteren

Damesdubbel
Prijs: €16,90
Stoelendans
Prijs: €16,90
Tafel voor twee
Prijs: €16,90