Presteren kent geen compromis het is goed of het is slecht

Toon Gerbrands


In 2011 maakte ik samen met vormgevers Gerrit Jan van Barneveld en Eric Vocking het boek ‘Inspiratie’. Op elke dubbele pagina stond een quote of stelling van mij waarbij zij een pakkende visual hadden gemaakt. Het bleek een schot in de roos en het boek beleefde meerdere drukken. Toen we afgelopen zomer bij elkaar kwamen om een nieuwe druk voor te bereiden, ontstond spontaan de gedachte om dat nu eens niet te doen, maar op dezelfde leest geschoeid een geheel nieuw boek te maken. We hebben een aantal stellingen uit het vorige boek gebruikt, maar in het kader van onze persoonlijke ontwikkeling hebben we ook gestreefd naar vernieuwing en actualisering. Bovendien is het accent verschoven van Inspiratie naar Prestatie U mag zeggen of we daarin geslaagd zijn.

Op- of aanmerkingen worden door ons met belangstelling tegemoet gezien op: eenwinnaar@quicknet.nl

Over Toon Gerbrands

Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach. Onder zijn leiding haalden volleybalbalteams vier landstitels. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste.
Hij was naast sportcoach ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. Tussen 2002 en 2014 was hij algemeen directeur van de voetbalclub AZ. Sinds april 2014 is hij algemeen directeur van PSV.

Publicaties van Toon Gerbrands

Lerende winnaar
Prijs: €17,90
Succescrisis
Prijs: €17,90
Te Koop AZ
Prijs: €16,90