Gezocht: Vrede van Utrecht

Charlotte Gispen
Willem Hendrik Gispen


Gezocht: Vrede van Utrecht

Weet jij eigenlijk waar de Vrede van Utrecht over gaat? En wanneer deze gesloten werd?
Je hoort er weleens van maar wie weet dat nou…
Sem en Sophie moeten voor school een werkstuk maken over de Vrede van Utrecht.
De juffrouw belooft een speciale prijs voor het beste werkstuk. Sem en Sophie gaan in Utrecht op onderzoek uit en maken onverwachte en spannende dingen mee.
Zullen ze uiteindelijk ontdekken waar de Vrede over gaat en winnen ze de prijs…?

Charlotte Gispen (1985) woont in Utrecht. Ze studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. Dit is haar eerste boek.

Willem Hendrik Gispen (1943) is schrijver en emeritus rector magnificus van de Universiteit Utrecht. Van zijn hand verscheen onder andere Utrecht mijn Vrede.


Categorie:

Over Charlotte Gispen

Charlotte Gispen (1985) studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. Ze woont en werkt in Utrecht.

Publicaties van Charlotte Gispen

Over Willem Hendrik Gispen

Willem Hendrik Gispen (1943), van huis uit neurowetenschapper, is rector magnificus emeritus van de universiteit Utrecht. Hij is als honorair verbonden aan het Descartes Centrum voor Wetenschapsgeschiedenis en Wetenschapsfilosofie aan diezelfde universiteit. Veel van zijn publicaties zijn geïnspireerd door Utrecht, als stad en als decor voor cultuur en reflectie. Hij is een liefhebber van de natuur en rekent vogels tot zijn vrienden. Van zijn hand verschenen ook Het geluk van de ijsvogel en Het Afrika van de ijsvogel.

Publicaties van Willem Hendrik Gispen

Ik adem Utrecht
Prijs: €12,50
MIJN STAD
Prijs: €29,90
In Wonderland
Prijs: €5,00