Lerende winnaar

Toon Gerbrands


Lerende winnaar

De lerende winnaar is een nieuw menstype. Het is iemand die altijd onderweg is en daarbij voortdurend zoekt naar het betere. Vol met twijfels en dus kwetsbaar, maar met de instelling om ten koste van alles te willen slagen, door zich te blijven ontwikkelen.

Bij de weg die hij aflegt, staat hij open voor invloeden van buitenaf en dat levert steeds nieuwe leermomenten op. De lerende winnaar zal door deze benadering persoonlijk blijven groeien in een werkomgeving zonder zekerheden. Daar ligt zijn kracht.

De auteur beschrijft in dit boek twaalf inspirerende ontmoetingen. Tezamen vormen zij de onderbouwing van de kenmerken van het nieuwe menstype. Het lezen van dit boek is de eerste stap op weg naar succes en leiderschap als lerende winnaar. De Lerende Winnaar brengt u dichter bij een effectieve omgang met een steeds complexer wordende wereld en een beter management van uw persoonlijke verwachtingen.

Over Toon Gerbrands

Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach. Onder zijn leiding haalden volleybalbalteams vier landstitels. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste.
Hij was naast sportcoach ook manager en directeur van de DSB-schaatsploeg. Tussen 2002 en 2014 was hij algemeen directeur van de voetbalclub AZ. Sinds april 2014 is hij algemeen directeur van PSV.

Publicaties van Toon Gerbrands

Lerende winnaar
Prijs: €17,90
Succescrisis
Prijs: €17,90
Te Koop AZ
Prijs: €16,90